Breathwork

De verbonden ademhaling is een techniek die ik tijdens de healing sessie kan toepassen op aanvraag of op aanraden van mij. Er wordt een gehele sessie gewijd aan breathwork in combinatie met Reiki en chakra/aura healing. De focus ligt voornamelijk op het breathwork en vandaar een uitgebreidere uitleg hierover.

We beginnen met een gesprek vooraf over hoe het met je gaat, wat jouw hulpvraag is en vervolgens een uitleg over wat we gaan doen. Tijdens een breathwork sessie lig je net als bij een andere sessie op de behandeltafel met kleding aan.

Er staat een fijn muziekje aan. Eerst wordt er gezorgd voor een ontspannen houding en een veilige omgeving. De verbonden ademhaling wordt gestart en deze wordt (zo mogelijk) 60 minuten vastgehouden. Tijdens dit proces word je begeleidt door mij zodat je optimale resultaten kunt bereiken. Ik help je om de juiste ademhaling te hebben en die vast te houden. De gehele sessie inclusief voor en na gesprek duurt ongeveer anderhalf uur en kost $95.

Wanneer jij in met euro’s wilt betalen wordt de prijs naar ratio van de wisselkoers omgerekend.

Annuleren van de afspraak kan tot 24 uur van te voren, bij niet of te laat annuleren worden volledige kosten in rekening gebracht. 

Betaling

Als je gebruikt maakt van de betaling per PayPal laat dan via de mail een berichtje achter zodat we een afspraak kunnen inplannen. Andere betaalmogelijkheden: cash/bankoverschrijving/Tikkie

US$ 95,00Wanneer is een breathwork sessie iets voor jou:

^ Als je (onderdrukte) emoties wilt verwerken en loslaten
^ Als emoties uiten voor jou lastig is
^ Als je pijnen en trauma’s uit het verleden wilt helen
^ Als je spanning en stress wilt loslaten

^ Als je meer in contact wilt komen met je gevoel
^ Als je jouw natuurlijke ademhaling wilt herstellen

^ Als je negatieve patronen wilt doorbreken
^ Als je in balans wilt komen met jezelf op alle niveau’s
^ Als je op zoek bent naar meer innerlijke stilte en vrijheid

Door de ademhaling zonder pauze krijg je tijdelijk meer zuurstof binnen waardoor er veel emoties kunnen loskomen. Het is een fijne methode om mee te werken als je veel emoties opkropt en moeite hebt met emoties uiten. De ademhaling helpt ook om op een dieper niveau tot jezelf te komen en nieuwe inzichten te krijgen. Wanneer jij volledig ontspannen bent en je overgeeft aan de ademhaling kun je tot diepe stukken bij jezelf komen en kun je deze gaan loslaten.

Tijdens deze sessie kun je duizeligheid of lichtheid ervaren Het kan zelfs aanvoelen als hyperventileren. Hier mag je je volledig aan overgeven. Dit gevoel zal verdwijnen als je verder gaat en dan kun je in een andere staat komen waarin je op dieper niveau kunt helen.

Het ego krijgt tijdens deze krachtige ademhaling geen kans om een verhaal te maken van je ervaringen. Jij hebt namelijk al je focus nodig voor het ademhalen. Daardoor kun je op een ander niveau tot jezelf komen. Je kunt lichte tintelingen voelen, je kunt je lichaam willen bewegen, je kunt spieren voelen samentrekken en er kunnen ver weggestopte emoties naar boven komen die je zelf niet eens echt kunt benoemen.

Breathwork zorgt voor een enorme ontlading en opschoning in jouw systeem wanneer je volledig kunt overgeven en vertrouwen op het proces. Het kan zijn dat je gaat lachen, boos wordt of gaat huilen. Alles mag er zijn.

Bij diepzittende emoties en trauma’s is het aan te raden (niet verplicht) om minimaal 3 keer een sessie in te plannen. Na deze behandelingen kun je zelf voelen of dit voldoende was voor dat moment of er nog meet behandelingen nodig zijn. Als dit voor jou lastig is om zelf te voelen kan ik je advies geven.


Het is mogelijk de verbonden ademhaling zelf thuis te doen. Echter is het krachtiger om dit onder begeleiding te doen, je wordt dan volledig door het proces heen geholpen zodat je niet stopt als het moeilijk wordt. De juiste woorden en aanrakingen zorgen er ook voor dat je misschien net op de juiste plek wordt aangeraakt of het juiste gezegd wordt waardoor jouw doorbraak kan komen. Daarbij wordt de veiligheid gewaarborgd dat er iemand is die voor je kan zorgen als je het lastig hebt.

Resultaten zijn per persoon verschillend. Dit ligt volledig aan wat jouw hulpvraag is op dat moment en in hoeverre jij in overgave kunt gaan van dit proces. We werken met wat er op dat moment naar boven komt. Je hoeft niet een concreet probleem te hebben, het kan zijn dat je voelt dat iets je dwars zit en kun je er niet zo goed woorden aan geven. Tijdens de sessie komt er tevoorschijn wat op dat moment gezien mag worden. We werken op energetisch vlak waardoor je geen situaties uit het verleden omhoog hoeft te halen door erover te praten.

Lees meer over de werking van een breathwork sessie in DEZE blog.
Breathwork sessies worden afgeraden wanneer:

^ Je zwanger bent
^ Je onder medische behandeling bent
^ Je onder behandeling bent voor psychische klachten
^ Je verslaafd bent aan psychoactieve middelen

^ Je last van paniekaanvallen hebt

Het is af te raden om 12 uur voor tot 24 uur na de sessie stimulerende of verdovende middelen te gebruiken (alcohol, drugs, cafeïne).7 april 2021 (healing sessie – breathwork)
Gisteren een breathwork healing sessie van Livia ontvangen. Ik had eigenlijk geen idee waar ik ‘ja’ tegen zei maar wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Tijdens de breathwork sessie lig je op de tafel en blijf je actief en krachtig mee ademen waardoor je zelf ook actief meedoet aan de healing. Hierdoor worden er ook diepere stukken en blokkades meegepakt, omdat mijn onderbewustzijn aangeraakt wordt en ook een ‘ja’ geeft. Je raakt dmv die ademhaling en begeleiding van Livia in een bepaalde bewustzijnstoestand waar je op een dieper niveau bepaalde blokkades naar de oppervlakte krijgt waar je misschien tijdens een ‘normale’ healing sessie niet bij komt. Het duurde bij mij heel erg lang voordat ik door de weerstand heen kon komen maar zodra dat gelukt was was er zo’n grote opruiming gaande. Ik voelde energie weer stromen en er werd ruimte gemaakt voor liefde, licht en heling. De tranen vloeiden rijkelijk en wat voelde ik me opgelucht. Een heel vast geroest stuk in mezelf op een heel diep niveau is losgemaakt en mocht naar boven komen, dit veroorzaakte natuurlijk veel verdriet maar daarna creëerde het de ruimte die ik nodig had om weer van mezelf te gaan houden. Een mooier kado kun je jezelf niet geven. De breathwork sessie op zichzelf is heftig en confronterend want je komt bepaalde stukken tegen die je lang hebt weggestopt in jezelf, dit is dus geen makkelijk traject. Maar de begeleiding die Livia tijdens de sessie geeft om jou door dit proces heen te helpen is uitstekend. Ik wilde zelf bijna opgeven maar Livia heeft me er enorm doorheen geholpen. Haar begeleiding was op dat moment precies wat ik nodig had om te horen om verder te komen. Dankjewel voor dit prachtige kado.

Wil jij liever een intuïtieve healing sessie zonder breathwork? Via deze link vind je daar alle informatie over.

Krijg nieuwe updates direct in je mailbox.