Coaching en cursussen

Ben jij aan jezelf aan het werken, op zoek naar verlichting, de ware jij en loop je soms vast met hoe je dit kunt aanpakken? Loop je tegen bepaalde blokkades op, wil je graag veranderen alleen weet je niet zo goed hoe?
Dan kan ik jou helpen door middel van intuïtieve coaching of een cursus gericht op een thema waar jij nu aandacht aan wilt besteden.

Wanneer jij in met euro’s wilt betalen wordt de prijs naar ratio van de wisselkoers omgerekend.

Cursus flowing with the moon.
Klik HIER voor meer informatie.


Duur: 4 weken

Cursus persoonlijke ontwikkeling.
Klik HIER voor meer informatie.

Duur: 4 weken

Cursus reis door de chakra’s.
Klik HIER voor meer informatie.


Duur: 7 weken

Cursus werken met energie.
Klik HIER voor meer informatie.


Duur: 8 weken

Support, feedback en mogelijkheid tot vragen stellen via Whatsapp is inbegrepen in alle cursussen.

Review cursus persoonlijke ontwikkeling – 28 juli 2021
Week 1 wie ben ik
Mooi en soms heerlijk om terug te gaan naar de basis ik ervaarde dit als makkelijk omdat ik mijzelf heb geaccepteerd. En weet waar ik sta. Leuk om een nieuwe versie van mijzelf te maken! 2.0. Qua baan ben ik enorm aan het brainstormen en ben ik al gestart met een nieuwe opleiding die hier zeker aan toevoeg. In je tekst ga je diep. Dit zet mij aan het denken. Ik heb het nodig gehad. Ik vind het zeer interessant! Thanks!
Week 2 verandering 
“Alles is veranderend niets is blijvend “
Dit blijft een quote die ik ga onthouden. Wierook heb ik aangezet en 2 avonden gemediteerd! Mediteren doe ik vrijwel niet. Ik lees bijv een boek om tot rust te komen. Of ik luister mijn favoriete muziek nummertjes die rustig zijn of veel voor mij betekenen. Ik weet van mijzelf dat mijn echo hoog is en soms accepteren lastig vind. Dit hielp mij. Dankjewel. 
Week 3 vergeving
Vergeving heb ik tijdens volle maan gebruikt ook al was deze afgelopen vrijdag. Ik ben spiritualistische en geloof zeker dat dit extra energie geeft. Een persoon vergeven heb ik nog niet verwerkt blijkt. Ik heb heel hard gehuild en ik ga dit elke volle maan doen tot het ophoud. Thanks Livia.
Week 4 loslaten
Loslaten van een relatie / vriendschap is een zwakte wat een grote rol speelt. Deze vind ik heel lastig. Durf los te laten, durf te leven. En zeker loslaten van het verleden. Reageren op emotie is ook een gevaar. Daar ben ik vaak niet heel bewust van. Thanks!
Slot: ik vind je 4 weekse beschrijvingen erg fijn om toe te passen. Je komt weer even tot jezelf. Ik zal deze vaker toepassen mocht ik dit nodig vinden.

Via DEZE LINK kun je gratis een chakra analyse doen. Je kan dit ook als PDF ontvangen, je kunt dit via de mail aanvragen.

Bij deze persoonlijke chakra analyse kun je ontdekken welke chakra’s er in balans zijn, welke thema’s er in jouw leven spelen en welke chakra’s er versterkt mogen worden.Onderstaand zijn er ook losse coaching opdrachten te bestellen waar je zelf thuis mee aan de slag kunt. Elke coaching opdracht bestaat uit een PDF document van 2 pagina’s en kost $7,50 per stuk. Bij elk thema krijg je verschillende dingen aangereikt om mee te gaan werken zoals bijpassende schrijfopdrachten, rituelen, edelstenen en mineralen, mantra’s en essentiële oliën. Je kunt het thema geheel zelfstandig doorlopen. Als je begeleiding nodig hebt kun je altijd contact opnemen om een coaching sessie in te plannen.

Betaling

Als je gebruikt maakt van de betaling per PayPal laat dan via de mail een berichtje achter met welk product je hebt besteld om het te kunnen ontvangen. Andere betaalmogelijkheden: cash/bankoverschrijving/Tikkie

US$ 7,50
Volle maan ritueel

Volle maan staat in het teken van dankbaarheid en vergeving. Hoe je deze energie optimaal kunt benutten leer je in deze opdracht.

Nieuwe maan ritueel

Nieuwe maan staat in het teken van loslaten en manifesteren. Hoe je deze energie optimaal kunt benutten leer je in deze opdracht.

Levensdoel

Waarom doe jij eigenlijk wat je doet en is dat wel waar je echt blij van wordt? Ontdek wat jouw levensdoel is.

Verandering

Alles in het leven veranderd continue. Je leert in deze opdracht meer over hoe je de controle kunt loslaten en kunt meegaan in die veranderingen.

Financiële flow

Heb jij een eigen bedrijf of ben je dit aan het opstarten? In deze opdracht leer je om overvloed te manifesteren en je bedrijf te laten groeien.

Leven vanuit je intuïtie

Versterk je intuïtie, leer deze te gebruiken in je dagelijks leven en vergroot je vertrouwen in jouw gevoel.

Zelfliefde

Zelfliefde is van optimaal belang voor een gelukkig leven en het behalen van jouw doelen. Hoe je meer liefde aan jezelf kunt geven leer je in deze opdracht.

Loslaten

Hoe je je kunt overgeven aan de flow van het leven en kunt genieten zonder stress staat centraal in deze opdracht.

Werken met energie

Leer je eigen energie en die van anderen kennen. Met praktische opdrachten kun je thuis aan de slag gaan.

Vergeving

Leven zonder wrok en haatgevoelens zorgt voor een gelukkiger leven. In deze opdracht leer je jezelf en anderen te vergeven.

Prioriteiten

Wat is voor jou belangrijk in je leven? Steek jij tijd in bezigheden die jou energie kosten of geven? Deze opdracht helpt je om helderheid te krijgen over jouw tijdsbesteding.

Protect yourself

Gevoelige mensen nemen vaak onbewust emoties van anderen over waardoor zij zelf energieloos achter blijven. Hoe je jezelf hiervoor kunt beschermen leer je in deze opdracht.

Magic pass

Vaak houden belemmerende gedachtes jou tegen om te doen wat je echt wilt. Deze opdracht is het begin van jouw droomleven werkelijkheid gaan laten worden.

Werken met edelstenen en essentiële olie

Aan de slag met natuurlijke producten. Eeuwenoude geneesmethoden worden weer opnieuw gebruikt.

Wie ben ik

Heb je wel eens stil gestaan bij de vraag wie jij zelf eigenlijk bent? Ontdek wie jij bent en wie je wilt zijn. Creëer de beste versie van jezelf.

Open je hart

Heb jij een muurtje om je hart gebouwd en wil je die gaan afbreken zodat je een liefdevol leven kunt leven? In deze opdracht krijg je tips om hartbezwaren los te laten.

Trauma healing

Trauma’s worden vaak diep weg gestopt. Op een veilig plekje waar het niet aangeraakt kan worden. In deze opdracht krijg je begeleiding om voorzichtig bij je gevoelens te komen en die een plek te geven.

1e chakra – Muladhara

Het eerste chakra is jouw basis, de fundering van het hele chakra systeem. Het is van belang dat deze in evenwicht is zodat je goed kunt functioneren. Leer hoe je hier zelf thuis aandacht aan kunt besteden.

2e chakra – Swadisthana

Dit chakra staat vooral in het teken van emoties, seksualiteit, verlangens en behoeftes. In deze opdracht leer je onder andere hoe je emoties kunt loslaten en gezonde grenzen kunt stellen.

3e chakra – Manipura

Het derde chakra gaat over de kern van wie jij bent, je eigenwaarde, een eigen persoon zijn. Versterk dit chakra door te werken aan je zelfvertrouwen en angsten en schaamte los te laten.

4e chakra – Anahata

Dit chakra staat vooral in het teken van liefde, relaties en vriendschappen. Leer evenwicht in jezelf te vinden zodat je gezonde relaties met anderen kunt aangaan.

5e chakra – Vishuddha

Het vijfde chakra gaat over communicatie van binnen en van buiten. Hoe je in waarheid met jezelf en anderen kunt leven leer je in deze opdracht door blokkades in het keelchakra op te lossen.

6e chakra – Ajna

Dit chakra staat voor in het teken van dromen, visualiseren en jouw intuïtie. Leer te luisteren naar jouw innerlijke stem om jouw dromen waar te kunnen gaan maken.

7e chakra – Sahasrara

Het zevende chakra gaat over jouw verbinding met het universum en eenheid voelen. Hoe je dit chakra meer in balans kunt krijgen leer je in deze opdracht.

Onderstaande PDF E-books zijn verkrijgbaar voor $10 per stuk:

Betaling

Als je gebruikt maakt van de betaling per PayPal laat dan via de mail een berichtje achter met welk product je hebt besteld om het te kunnen ontvangen. Andere betaalmogelijkheden: cash/bankoverschrijving/Tikkie

US$ 10,00

E-book
Basis informatie edelstenen en mineralen

Basis informatie over onder andere de werking van edelstenen en mineralen, welke kristallen passen bij jouw sterrenbeeld, hoe kan ik edelstenen reinigen en opladen, hoe kies ik de juiste edelstenen uit en wat zeggen de kleuren over de kristallen.

30 pagina’s

E-book
Abortus verwerking

Na een abortus krijg je te maken met ontzettend veel emoties. Met dit werkboek kun je gevoelens als schaamte, verdriet en schuldgevoelens op je eigen tempo een plekje gaan geven.

38 pagina’s

E-book
Emoties in balans met essentiële oliën

Essentiële oliën kunnen een fijne hulp zijn tijdens het ervaren van hevige emoties. Leer hoe je de olie kunt gebruiken en voor welke emotie je welke olie kunt gebruiken. Gevoelens als schaamte, spijt, angst en boosheid komen aan bod. Bij elk thema vind je een korte opdracht waar je mee aan de slag kunt.

25 pagina’s


Voor meer specifieke hulp rondom het thema abortus, kun je je via deze link aanmelden bij de abortus community waarvan ik de oprichter en beheerder ben.