Flowing with the moon


Flowing with the moon – New moon 

4 weken lang neem ik je mee in werken met de nieuwe maan energie. In deze weken leer je volledig wat de kracht is van de nieuwe maan en hoe je hier mee kunt samen werken. Na deze weken kun je hier vervolgens elke maan met nieuwe maan zelf mee blijven werken. Een investering in jezelf waar je de rest van je leven profijt van kunt hebben. De cursus kan gestart worden op elk gewenst moment.

Ik zelf ben gefascineerd geraakt door het leven met de maan, keer op keer bewijst het zich weer hoe krachtig het is om samen te werken met deze energie en je leven er op af te stemmen. Wanneer je jouw dromen en doelen helder hebt en hier bewuste tijd en aandacht aan geeft is de kans veel groter dat ze werkelijkheid zullen worden. Jouw gedachten zijn de kracht, jij hebt de leiding over jouw leven. Creëer jouw droomleven door in flow te leven met de nieuwe maan! 

Het programma:
Week 1 – Explore your dreams
Week 2 – Visualize it
Week 3 – Time for action
Week 4 – Reality check

Tijdens deze 4 weken ontvang je:
1x een healing sessie (in mijn praktijk of op afstand)
1x een reading (op afstand, ontvang je per Whatsapp)
4x een worksheet (wekelijks per mail) 
1x een videocall van 30min (op een voor jou gewenst moment) 

Prijs: $111 

Je krijgt exclusieve toegang tot de besloten Facebook groep voor cursisten waar je vragen kunt stellen, ervaringen kunt uitwisselen en in contact kunt komen met gelijkgestemden.

Wil jij deze cursus liever volgen zonder de healing/reading/videocall? Dat is mogelijk! Voor $25 kun je de cursus volgen.

Waarom deze cursus volgen?
* Je ontvangt concrete opdrachten om mee aan de slag te gaan om je doelen te bereiken
* Je maakt kennis met een effectieve methode die snel gewenste resultaten zal laten zien
* Je leert welke stappen op welke momenten het beste zijn
* Je gaat voelen wat samenwerken met de maan voor je kan betekenen
* Je ontvangt de support die je nodig hebt om je mooiste leven waar te gaan maken

Betaling

Als je gebruikt maakt van de betaling per PayPal laat dan via de mail een berichtje achter zodat je de cursus kunt ontvangen. Andere betaalmogelijkheden: cash/bankoverschrijving/Tikkie

US$ 175,00