Kaart reading

Kaart reading op afstand – ontvang jouw persoonlijke boodschappen in een uitgebreide tekst via Whatsapp

Met een kaart reading stem ik af op jouw energie. De kaarten die door komen zijn op dat moment voor jou bedoeld. Dit kan jou inzicht geven over bepaalde situaties waar je nu inzit of helderheid geven over de emoties die je ervaart. Je kunt daardoor beter begrijpen wat je meemaakt of het wordt duidelijk waar je bijvoorbeeld wel of niet de focus op mag hebben. Je krijgt door wat op dat moment belangrijk is voor jou. Wanneer je een open reading ontvangt zul je merken dat je automatisch antwoorden krijgt op stukken waar je op dat moment mee bezig bent. Het is ook mogelijk om persoonlijke specifieke vragen mee te nemen in de reading, dit kun je vooraf aanvragen.

Kies jouw reading:
* Open reading
* Full moon reading
* New moon reading
* Work reading

* Chakra reading
* New month reading
* Relationship reading


Je kunt het zo zien dat ik via de kaarten de juiste boodschappen aan jou mag overbrengen. Het onderbewuste wordt omhoog gebracht en ik vertaal de kaarten naar jouw situatie. Dit kan fijn zijn om te horen, herkenbaar, geruststellend, inzichtgevend, maar ook confronterend en lastig. Ik vertel je niet wat je wilt horen, maar wat je nodig hebt om te horen. Een reading kan helpend zijn om tot bepaalde inzichten te komen en geeft handvaten waar je mee aan de slag kunt.

Met een kaart reading ga ik niet de toekomst voorspellen. De toekomst is het gevolg van de keuzes die jij in het heden maakt. Jouw vrije wil blijft altijd bepalend voor hoe jouw leven loopt ongeacht wat iemand anders voor je kan voorspellen. Jouw levenspad staat al vastgelegd alleen kun je een heleboel hobbels en omwegen nemen om er te komen of rechtstreeks op jouw doel af te gaan. Welke keuzes je ook maakt, vertrouw op jezelf en luister naar je innerlijke stem. Jouw pad gaat precies zoals het voor jou bedoeld is inclusief de slingerweggetjes.

Het enige wat ik nodig heb is jouw naam en eventueel een foto. De reading wordt op afstand gedaan. Je ontvangt de reading wanneer die klaar is per Whatsapp of e-mail van mij, tijdens de reading hebben wij geen contact. Je ontvangt de foto’s van de kaarten en daarbij een uitgebreide beschrijving van de boodschappen die ik jou mag overbrengen. Ik weet van te voren niet exact hoeveel kaarten/boodschappen ik voor jou doorkrijg, dit zal variëren van 3 tot maximaal 10 kaarten. Op intuïtie gebruik ik 1 of meerdere kaarten decks. Als je voorkeur hebt voor een specifiek kaarten deck wat ik ga gebruiken, dan kun je dit aangeven in jouw aanvraag.

De reden dat ik op deze manier werk, op afstand, is omdat ik werk met automatisch schrift en helder weten en horen. In stilte ontvang ik de boodschappen en mag die op papier overbrengen. Op deze manier staan mijn kanalen het meest open. We bespreken vooraf wanneer ik jouw reading doe en zodra ik klaar ben ontvang je het van mij, je hoeft hiervoor niet thuis te zijn of dat moment vrij te zijn.

Prijs kaart reading: $20

Wanneer jij met euro’s wilt betalen wordt de prijs naar ratio van de wisselkoers omgerekend.

Betaling

Als je gebruikt maakt van de betaling per PayPal laat dan via de mail een berichtje achter zodat we een afspraak kunnen inplannen. Andere betaalmogelijkheden: cash/bankoverschrijving/Tikkie

US$ 20,00

De kaartendecks waar ik gebruik van maak:
* Fluisteringen van de natuur
* De helende kracht van universele liefde
* Mystical shaman oracle
* The starseed oracle
* Work your light oracle cards
* Inner compass
* The sacred creators oracle
* The wild unknown archetypes
* Self love oracle

Reading praktijk voorbeeld


Review:
Van Livia een reading ontvangen. Wauw! Eigenlijk heb ik er gewoon geen woorden voor… De kaarten die ze getrokken heeft weet ze prachtige woorden te geven die direct met mij resoneerde. Het gaf me kippenvel, tranen en het voelde alsof alles op z’n plek viel! Haar gevoel is zo ontzettend krachtig. Ongelofelijk hoe ze iedere keer weer het juiste tegen mij weet te zeggen waardoor mijn ontwikkeling verder groeit. Bedankt Livia.

– Lotte