Kaart reading

Met een kaart reading stem ik af op jouw energie. De kaarten die door komen zijn op dat moment voor jou bedoeld. Dit kan jou inzicht geven over bepaalde situaties waar je nu inzit of helderheid geven over de emoties die je ervaart. Je kunt daardoor beter begrijpen wat je meemaakt of het wordt duidelijk waar je bijvoorbeeld wel of niet de focus op mag hebben. Je krijgt door wat op dat moment belangrijk is voor jou. Wanneer je een open reading ontvangt zul je merken dat je automatisch antwoorden krijgt op stukken waar je op dat moment mee bezig bent. Het is ook mogelijk om een reading gericht op bijvoorbeeld werkgebied of relatiegebied te ontvangen waarbij we van te voren bespreken wat ik tijdens de reading meeneem.

Overzicht van de mogelijkheden:
* Open reading
* Full moon reading
* New moon reading
* Work reading

* Chakra reading
* New month reading
* Love reading
* Twinsoul reading


Je kunt het zo zien dat ik via de kaarten de juiste boodschappen aan jou mag overbrengen. Het onderbewuste wordt omhoog gebracht en ik vertaal de kaarten naar jouw situatie. Dit kan fijn zijn om te horen, herkenbaar, geruststellend, inzichtgevend, maar ook confronterend en lastig. Ik vertel je niet wat je wilt horen, maar wat je nodig hebt om te horen. Een reading kan helpend zijn om tot bepaalde inzichten te komen en geeft handvaten waar je mee aan de slag kunt.

Met een kaart reading ga ik niet de toekomst voorspellen. De toekomst is het gevolg van de keuzes die jij in het heden maakt. Jouw vrije wil blijft altijd bepalend voor hoe jouw leven loopt ongeacht wat iemand anders voor je kan voorspellen. Jouw levenspad staat al vastgelegd alleen kun je een heleboel hobbels en omwegen nemen om er te komen of rechtstreeks op jouw doel af te gaan. Welke keuzes je ook maakt, vertrouw op jezelf en luister naar je innerlijke stem. Jouw pad gaat precies zoals het voor jou bedoeld is inclusief de slingerweggetjes.

Je kunt je per e-mail of het contactformulier aanmelden voor een kaart reading. Het enige wat ik nodig heb is jouw naam en eventueel een foto. De reading wordt op afstand gedaan. Je ontvangt de reading wanneer die klaar is per Whatsapp of e-mail van mij, tijdens de reading hebben wij geen contact. Je ontvangt de foto’s van de kaarten en daarbij een uitgebreide beschrijving van de boodschappen die ik jou mag overbrengen. Ik weet van te voren niet exact hoeveel kaarten/boodschappen ik voor jou doorkrijg, dit zal variëren van 3 tot maximaal 10 kaarten. Op intuïtie gebruik ik 1 of meerdere kaarten decks. Als je voorkeur hebt voor een specifiek kaarten deck wat ik ga gebruiken, dan kun je dit aangeven in jouw aanvraag.

De reden dat ik op deze manier werk, op afstand, is omdat ik werk met automatisch schrift en helder weten en horen. In stilte ontvang ik de boodschappen en mag die op papier overbrengen. Op deze manier staan mijn kanalen het meest open. We bespreken vooraf wanneer ik jouw reading doe en zodra ik klaar ben ontvang je het van mij, je hoeft hiervoor niet thuis te zijn of dat moment vrij te zijn.

Prijs kaart reading: $20

Wanneer jij met euro’s wilt betalen wordt de prijs naar ratio van de wisselkoers omgerekend.

Betaling

Als je gebruikt maakt van de betaling per PayPal laat dan via de mail een berichtje achter zodat we een afspraak kunnen inplannen. Andere betaalmogelijkheden: cash/bankoverschrijving/Tikkie

US$ 20,00

De kaarten decks waar ik gebruik van maak:
* Fluisteringen van de natuur
* De helende kracht van universele liefde
* Mystical shaman oracle
* The starseed oracle
* Work your light oracle cards
* Inner compass
* The sacred creators oracle
* The wild unknown archetypes
* Self love oracle

Reading praktijk voorbeeld


Reading praktijk voorbeeld: 

Break the chain
Een diep helingsproces. Stap voor stap kom je uit het donker, krijg je kleur en sta je steeds meer en meer in jouw kracht en licht en mag je gezien worden. Jij bepaald jouw toekomst, het is aan jou om dit vorm te geven. Nu is het tijd om patronen te doorbreken, door oude pijnen heen te gaan, confronterende stukken aan te gaan. Verbreek de koorden die niet goed voor jou zijn. Verbind je met het universum, sta stil bij de mooie connectie die er is. Jij bent er om de familielijn te helen. Je heelt je eigen trauma’s en daardoor kun je anderen om jou heen meenemen in heling. 

Take a break
Neem een pauze om te genieten van alles wat je al bereikt hebt. Sta eens stil. In rust kun je zien wat je allemaal bereikt hebt en dit vieren. Kijk naar al het positiefs wat je hebt bereikt de afgelopen tijd, voel dat je trots bent op jezelf. Vooral tijdens nieuwe maan is dit een mooi moment, je dankbaarheid tonen, maar ook op elke andere dag is dit mooi om te doen. Neem een pauze van jouw drukke schema, haast je niet naar het volgende en bedenk rustig wat het volgende doel gaat zijn. Eerst er gewoon zijn, in het nu en jezelf belonen voor wat je voor behaald hebt. 

Align your life
Wat voelt op dit moment niet goed in je leven en hoe kun je dit veranderen/ is dit te veranderen? Hoe passen de puzzelstukjes op de plaats? Hoe zou dat eruit zien volgens jou? Schrijf eens concreet op hoe jouw ideale dag/week/maand eruit ziet en ga na of dit nu is zoals je het zou willen. Zo niet, wat kun je doen om het wel zo te krijgen? Verandering hoort bij het leven. Verzet je niet tegen het proces. Omarm wie je bent, omarm je veranderingen. Laat los wie je was en accepteer wie jij werkelijk bent. Omarm de uniekheid en gekheid van jezelf, jij bent goed zoals je bent. 

Keepers of the earth
Je bent niet alleen, je bent zo ontzettend niet alleen, voel het! Je engelen, je gidsen, je totemdieren. Ze zijn allemaal bij jou, bij elke dag! Toon je dankbaarheid hiervoor, neem een moment stilte om die verbintenissen te ervaren als je het even zwaar hebt of je denkt er alleen voor te staan. Ze zijn er altijd echt waar. Zij leiden jou de juiste weg, vertrouw, vertrouw, vertrouw. Ook als het even zwaar is, dan juist zijn zij er om je te steunen. Het enige wat je tegenhoudt is jouw vermogen de hulp te accepteren. Jij verdient het om gewaardeerd te worden voor wat je doet. Open je hart en ontvang de liefde en support. 

The moon 
Verbind je met de maan. Het maancyclus is zo interessant en hoe meer je mee leeft in de flow van de maancyclus hoe meer je het zult begrijpen en hoe makkelijker je mee kunt in de flow van jouw dagen. Je gaat altijd door fases van donkere en lichte dagen, daar is de maan een goed voorbeeld van. Vind jouw balans. Balans in emoties, in je relatie, in je dagelijkse bezigheden. De cyclus van de maan heeft veel invloed op jouw psyche. In de donkere periode wacht er altijd een licht in jou om daarna een nieuwe fase in te gaan. Uit jezelf naar de buitenwereld en maak connectie met anderen. Maak tijd voor jezelf, je gevoelens en je menselijke en spirituele behoeften.

The holy mountain
Ga naar een plek, een sacred plek, die voor jou heel fijn voelt. Ga hier alleen naar toe. Verbind je met de kracht van de natuur en voel de kracht versterken in jezelf. Adem al het positieve in en het negatieve uit. Jij kunt altijd naar die sacred plek keren om jezelf de kracht te geven die je nodig hebt. Al is het in een meditatie. Je kunt dat gevoel oproepen wanneer jij het nodig hebt. Ga naar die plek om helderheid te krijgen over vragen die je hebt of als je tegen iets aan loopt waar je niet goed uitkomt. Een visie en perspectief zullen verschijnen. Accepteer hoe de situatie nu is om een hoger begrip te ontdekken. Heb moed, liefde en compassie tot het helder is.  

The beloved
Dit is een uitnodiging om de liefde in alles en iedereen te zien. zie het mooie in elke situatie en elk persoon. Volg het pad van de liefde. Alles is bedoeld voor jou. Alles is energie, alles is liefde, uiteindelijk komt alles uit bij deze hart energie. Zet jezelf in de hoogste frequentie, zorg dat jij daar blijft, wat er om je heen ook gebeurd. Jij bent liefde. Blijf in die cirkel van liefde en zie wat er gebeurd. Wanneer jij de geliefde kunt zien in elk persoon roep je het hoogste en puurste aan wat er bestaat. 

The drum 
Verbind je met het universum. Met de dieren, sjamanistische rituelen, muziek en ja alweer, de maan. Met beide benen stevig op de grond en je kruin wagenwijd open. Zo kan de energie doorstromen. Adem in via je kruinchakra en uit via je wortelchakra. Maak met jouw ademhaling een energiecirkel in jouw lichaam. Door deze verbinding te voelen kun je weer nieuwe stappen ondernemen, actie nemen. Door die volledige steun van het universum wordt je volledig de juiste kant op gebracht. De drum nodigt je uit om in een trance staat te komen om te helen. Het nu brengt je waar je moet zijn wanneer je de sprong waagt. Verzamel al je krachten en sta jezelf toe door gedragen worden door wat werkelijk belangrijk is in jouw leven. 

Overall message: de maan komt op bijna elke afbeelding voor, een teken dat je je meer mag verbinden met de maan. Elke nieuwe maan wensen doen en die opschrijven. Elke volle maan een vergevingslijst maken en verbranden en een dankbaarheidslijstje maken. Verbind je met de maan. Mediteer tijdens de volle en nieuwe maan, verdiep je in de energie die bij de maanfases hoort zodat je hierop kunt mee flowen. De maan voelt heel belangrijk op dit moment om daar iets mee te gaan doen. Je wordt volledig gesteund in wat je doet, door je te verbinden met de natuur en het universum ga je dit gevoel zelf versterken en weet je dat je nooit alleen zult zijn. 

Reactie van de cliënt op deze reading:
Van Livia een reading ontvangen. Wauw! Eigenlijk heb ik er gewoon geen woorden voor… De kaarten die ze getrokken heeft weet ze prachtige woorden te geven die direct met mij resoneerde. Het gaf me kippenvel, tranen en het voelde alsof alles op z’n plek viel! Haar gevoel is zo ontzettend krachtig. Ongelofelijk hoe ze iedere keer weer het juiste tegen mij weet te zeggen waardoor mijn ontwikkeling verder groeit. Bedankt Livia.