About me

Aloha,
Ik ben Livia, geboren op 25 september 1990 in Soest, Nederland. Sinds april 2019 woon ik op het mooie eiland Bonaire. Hier heb ik mijn leven waar ik voor die tijd alleen maar van kon dromen en nooit zou denken dat dit werkelijkheid zou worden. Het is gebleken, niks is onmogelijk. En precies dat is wat ik wil delen met iedereen die het maar horen wilt. Ik kan iedereen wie ervoor open staat helpen ontdekken waar je écht gelukkig van wordt, helpen om de stappen in de juiste richting te maken en patronen te doorbreken.

De opleiding tot pedagogisch medewerker was volbracht en ik ging aan het werk. Dit was wat ik voor altijd wilde, dacht ik op dat moment. Ik was 18 jaar en klaar met school en wat weet je nou eigenlijk op die leeftijd over je zielsmissie leven. Blijkbaar nog lang niet genoeg, want al na een aantal jaar begon ik mijzelf steeds vaker af te vragen is dit het nou? Naast mijn fulltime job zocht ik altijd naar side jobs waar ik nog extra voldoening uit kon halen, ondernemingsdrang. Toch kwam die vraag altijd weer terug of dit het dan echt was. Meerdere malen zette ik zelf iets op, waaronder een webshop die ik 5 jaar had, alleen bleef er toch iets knagen dat er meer was, ik bleef verlangen naar iets anders alleen wist ik nog niet goed wat. Ik heb minder goede, donkere periodes gekend. Ongelukkig zijn, geen zin in de dag, ziek zijn, tot zelfs een hevige depressie aan toe. Mijn pad naar verlichting begon tijdens mijn eerste backpack reis naar Thailand. Sindsdien is er iets in werking gezet waardoor er langzaam aan patronen werden doorbroken en ik werd een andere kant op geleid. Ik leerde steeds meer en meer hoe ik vanuit mijn hart kon leven. Na mijn vakantie naar Bonaire waar ik een coaching traject volgde was er geen weg meer terug. Ik kon niet anders dan mijn gevoel volgen. Ik nam na 10 jaar werken in de kinderopvang ontslag én ging emigreren. Mijn leven ging radicaal om. Een sprong in het diepe, onbekende maar oh zo bevrijdende nieuwe leven.

Op Bonaire had ik nog een periode nodig om te aarden en een weg te vinden in mijn nieuwe leven. Inmiddels heb ik hier mijn eigen bedrijf, Travel Inside Healing. Healing sessies geven, werken met edelstenen en essentiële oliën en anderen begeleiden op hun levenspad is wat ik dagelijks doe. Intuïtief advies geven over hoe zij op een natuurlijk wijze hun leven kunnen verbeteren en hun mooiste leven kunnen leven is geweldig om te doen. Dit voelt nooit als werken. Daarbij is de vrijheid, een warm klimaat en het buiten leven wat mij gelukkig maakt. Ik ben elke dag dankbaar en blij dat ik de moed heb gevonden al mijn zekerheden los te laten en dat ik daardoor nu hier ben.

Nu weet ik wat mijn zielsmissie is: ieder ander die hiervoor open staat en hulp nodig heeft in zijn eigen kracht zetten. Ik help de ander zichzelf te helen zonder afhankelijk te worden van mij. Mijn wens is dat iedereen in zijn of haar eigen kracht staat en een droomleven leeft vol geluk en onvoorwaardelijke liefde. Ontdekken dat dit mijn missie is was niet iets waar ik over na kon denken, iets wat ik kon plannen, dit was iets wat in mij moest groeien en wat ik steeds een beetje meer kon gaan voelen. Om bij je diepste verlangens en antwoorden te komen heb je rust nodig, ruimte, tijd, een plek waar je je fijn voelt. Al deze dingen kun jij creëren, zodat ook jouw antwoorden zullen verschijnen, op het moment dat jij er klaar voor bent.
Soms spannend, onafhankelijk zijn, een eigen bedrijf hebben, maar óók heel bevrijdend. Hard werken én vrijheid hebben. Het gaat zoals ik dat wil, al moet ik wel mezelf voorzien van een flinke dosis motivatie en doorzettingsvermogen om alles voor elkaar te krijgen. Bovenal is dit wat ik binnen in voelde, al die tijd, ik wilde anderen helpen, écht helpen. Mijn doel is de ander een opening te geven om zelf te gaan ontwikkelen en iemand volledig in zijn of haar eigen kracht plaatsen.

Dit gun ik iedereen, het gevoel van vrijheid, gezondheid en geluk. Ben jij klaar voor verandering? Klaar om te ontdekken wat jouw dromen zijn en die waar te gaan maken? Neem dan contact op zodat ik je kan helpen de stappen in de juiste richting te zetten.

Kennen wij elkaar nog niet en wil je graag voelen of er een wederzijdse klik is voordat je een afspraak maakt? Neem vrijblijvend contact op zodat wij elkaar kunnen leren kennen in een Whatsapp call van 15 minuten.

Gecertificeerd Reiki I + II practitioner & Aura en chakra healer

Living the dream on Bonaire