Persoonlijke ontwikkeling

Online mini cursus persoonlijke ontwikkeling $10

4 weken voor maar $10! Deze special price is om op een easy going manier kennis te maken met de cursus stijl van Travel Inside Healing. 


Je ontvangt 4 weken lang wekelijks per email een PDF document waar je zelf thuis mee aan de slag kunt gaan. Elke week ga je je verdiepen in een ander thema. Bij elk thema krijg je verschillende dingen aangereikt om mee te gaan werken zoals bijpassende schrijfopdrachten, rituelen, edelstenen en mineralen, mantra’s en essentiële oliën. Je kunt het thema geheel zelfstandig doorlopen en vragen stellen waar nodig.


In deze cursus werk je aan een stukje van de belangrijke basis van jouw persoonlijke ontwikkeling waar de volgende thema’s aan bod komen: 

  • Wie ben ik 
  • Verandering 
  • Vergeving
  • Loslaten 


Je krijgt exclusieve toegang tot de besloten Facebook groep voor cursisten waar je vragen kunt stellen, ervaringen kunt uitwisselen en in contact kunt komen met gelijkgestemden.

Waarom deze cursus volgen?
* Voor een lage prijs maak je kennis met de manier van werken in de cursussen
* Je kunt deze cursus volgen waar en wanneer jij wilt
* Je kunt volledig zelfstandig aan de slag met de opdrachten
* Het programma bestaat uit thema’s waar iedereen mee te maken krijgt

Betaling

Als je gebruikt maakt van de betaling per PayPal laat dan via de mail een berichtje achter zodat je de cursus kunt ontvangen. Andere betaalmogelijkheden: cash/bankoverschrijving/Tikkie

US$ 10,00