Prijslijst

Losse sessies

Twijfel je om een losse sessie of een pakket te boeken, dan kun je gerust contact opnemen zodat we samen kunnen beslissen wat voor jou nodig is op dat moment. Het belangrijkste is om af te gaan op jouw eigen intuïtie en te voelen wat jij nodig hebt. Wanneer jij in een rustig tempo werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en af en toe wat hulp nodig hebt bij stukken waar je tegen aan loopt, zo nu en dan in balans gebracht wil worden en zelf goed kunt aangeven wanneer je hulp nodig hebt dan zijn losse sessies wat voor jou. Wanneer je niet goed in je vel zit, met dagelijkse klachten rondloopt en je niet goed weet hoe je dit moet aanpakken, dan zijn meerdere sessies aan te raden en is een pakket voordeliger.

Het is mogelijk om met dollars of euro’s te betalen (de prijs wordt dan omgerekend naar ratio van de wisselkoers). Betaling kunnen worden gedaan per bankoverschrijving, Paypal, cash of met een Tikkie.


Pakket

Wanneer je kiest voor healing is dit meestal niet iets eenmaligs. Je stapt een proces in met jezelf, je kiest een pad waarop je jezelf gaat ontwikkelen. Voor optimale resultaten worden meerdere sessies aanbevolen. In elke sessie kun je een stukje dieper tot de kern komen en op steeds diepere lagen gaan helen. Wanneer je een healing pakket afneemt kun je die besteden binnen 6 maanden, dit om actief bezig te blijven met jouw proces en om een effectief resultaat te behalen.

Kennen wij elkaar nog niet en wil je graag voelen of er een wederzijdse klik is voordat je een afspraak maakt? Neem vrijblijvend contact op zodat wij elkaar kunnen leren kennen in een Whatsapp call van 15 minuten.

Annuleren van een afspraak kan tot 24 uur van te voren, bij niet of te laat annuleren worden volledige kosten in rekening gebracht.