Intuïtieve healing

Tijdens jouw reis van innerlijke heling sta ik jou graag bij. De healing geef ik volledig intuïtief. Hierbij pas ik Reiki 1 & 2 technieken toe waarvan ik mijn certificaat heb behaald én chakra en aura healing technieken waarvan ik mijn diploma behaald heb. De kern van de intuïtieve healing ligt in de onvoorwaardelijke aandacht die op een natuurlijke en energetische manier stroomt.

Reiki is een energetische therapie en valt onder de alternatieve geneeswijzen. Reiki is een Japans woord wat je kunt vertalen als Rei (universele) en Ki (levensenergie). Reiki is een holistische natuur geneeswijze waarbij je door handoplegging energie kan laten stromen. Het zelfhelend vermogen van jouw lichaam wordt geactiveerd op een zachte manier. Reiki is een fijne manier om stress en angst aan te pakken en helpt jou in je persoonlijke ontwikkeling. De energie gaat naar de plek in jouw lichaam waar het nodig is om de balans weer te herstellen.

Chakra’s en je aura zijn de energievelden in en om jouw lichaam. Hierin kunnen blokkades ontstaan. Chakra en aura healing gaat uit van de holistische mens als een uitgebreid energiesysteem. Het denken en voelen heeft invloed op dit energiesysteem. De wijze waarop we in het leven staan, is van grote invloed op de toestand van onze aura en op de toestand van onze energie. Met handoplegging en handposities boven het lichaam worden blokkades verholpen en worden inactieve chakra’s geactiveerd. De chakra’s worden in balans gebracht en het aura veld wordt hersteld.

Bij een behandeling lig je volledig gekleed op het behandelbed. Ik werk afwisselend met en zonder handopleggingen. Mijn handen werken als een doorgeefluik van de universele energie. Je ontvangt de energie die je nodig hebt om weer in balans te komen. Als dit nodig en gewenst is zal ik edelsteen therapie en essentiële oliën toepassen. Een volledige sessie inclusief een kort gesprek voor en na de healing duurt 60 minuten en kost $65. De energie in een sessie gaat altijd naar wat er op dat moment het meest voor jou nodig is. Je ontvangt wat je op dat moment nodig hebt en aankunt.

Betaling

Als je gebruikt maakt van de betaling per PayPal laat dan via de mail een berichtje achter zodat we een afspraak kunnen inplannen. Andere betaalmogelijkheden: cash/bankoverschrijving/Tikkie

US$ 65,00Als je niet in staat bent langs te komen op locatie (om welke reden dan ook), dan is er ook de mogelijkheid een healing sessie op afstand te ontvangen. Een healing sessie op afstand duurt ongeveer 45 minuten en kost $35. Je ontvangt een playlist met muziek en kunt op een voor jou fijne plek een moment voor jezelf nemen. Na de sessie hebben we telefonisch contact of via Whatsapp. Neem voor meer informatie contact op. Wanneer jij met euro’s wilt betalen wordt de prijs naar ratio van de wisselkoers omgerekend.

Review
11 januari 2021 (distance healing sessie)
Op afstand ontving ik van Livia een intuïtieve healing.  Nooit geweten dat een behandeling op afstand zo intens krachtig en transformerend kan zijn. Terwijl Livia de healing inzette, lag ik ontspannen in meditatieve toestand. Ik voelde sensaties in mijn lichaam, kreeg beelden en voelde emoties. Na de sessie hebben we telefonisch contact gehad om de ervaring na te bespreken en ontving ik een warme nazorg van Livia. Ik voel me herboren, werkelijk waar een grote transformatie.  Ik raad iedereen de liefdevolle aanpak van Livia aan! Wauw! 

Betaling

Als je gebruikt maakt van de betaling per PayPal laat dan via de mail een berichtje achter zodat we een afspraak kunnen inplannen. Andere betaalmogelijkheden: cash/bankoverschrijving/Tikkie

US$ 35,00Een sessie aangaan heeft van jou nodig dat je bereid bent om aan jezelf te willen werken. Ik help je een deur te openen om naar binnen te keren waardoor je verder kunt ontwikkelen en jouw zelfgenezend vermogen geactiveerd wordt. Mijn doel is jou weer in je eigen kracht te zetten.

Een behandeling kan jou op lichamelijk, emotioneel en mentaal gebied helpen.

Pijnvermindering
Lichamelijke klachten verminderen
Zelfgenezend vermogen activeren
Immuunsysteem versterken
Stress en angst verlichten
Blokkades oplossen
Loslaten en verwerken
Emotionele verlichting
Meer levensvreugde
Negatieve denkpatronen veranderen
Persoonlijke (en spirituele) groei
Energieveld in balans
Ontspanning en rust

De ervaring is voor iedereen persoonlijk. Je kunt lichte prikkelingen, warmte, of bijvoorbeeld emotionele ontlading ervaren. Over het algemeen wordt er een innerlijke rust ervaren. Het is een bewustwordingsproces, waarbij het soms zelfs voorkomt dat je eventjes meer last krijgt, omdat oude spanningen worden ‘aangeraakt’ en zullen moeten worden verwerkt, dit kan ook deel zijn van het genezingsproces. Het herstel van het zelfgenezende vermogen gaat altijd gepaard met het reinigingsproces op lichamelijk gebied. Afvalstoffen die zich door de jaren heen hebben opgehoopt in het lichaam zullen weer loskomen. Drink voldoende water na de sessie zodat jouw lichaam de afvalstoffen makkelijker kan afvoeren.

Bij klachten is het aan te raden (niet verplicht) om minimaal 3 keer een healing behandeling in te plannen. Na deze behandelingen kun je zelf voelen wanneer en hoe vaak je nog een behandeling nodig hebt of wilt ontvangen. Als dit voor jou lastig is om zelf te voelen kan ik je advies geven.

Er is ook een mogelijkheid om met breathwork aan de slag te gaan. De verbonden ademhaling is een techniek die ik tijdens de healing sessie kan toepassen op aanvraag of op aanraden van mij. Met een ademhalingssessie kom je bij diepere emoties. Dit is een opschoning en ontlading voor jouw systeem. Er wordt een gehele sessie gewijd aan breathwork in combinatie met Reiki en Chakra/aura healing. Meer informatie over breathwork kun je lezen via deze link.


Reiki kwam op mijn pad toen ik zelf in een lastige levensfase zat. Met reiki heb ik de levenskracht weer terug gevonden en het is nu een onderdeel van mijn bestaan. Van mijn reiki master Annemieke Huese heb ik de Reiki 1e graad inwijdingen mogen ontvangen in Nederland. Vervolgens heb ik van mijn reiki master Susanne Quartel de Reiki 2e graad inwijdingen mogen ontvangen in Bonaire. Na vele praktijkoefeningen ben ik nu erg blij om anderen te kunnen laten ervaren wat healing voor je kan doen.

Annuleren van de afspraak kan tot 24 uur van te voren, bij niet of te laat annuleren worden volledige kosten in rekening gebracht. 

Het is af te raden om 12 uur voor tot 24 uur na de sessie stimulerende of verdovende middelen te gebruiken (alcohol, drugs, cafeïne).3 februari 2021 (healing sessie)
Gisteren heb ik een healing ontvangen van Livia bij Travel Inside Healing. Tijdens de sessie voelde ik heel veel energie stromen door mijn lichaam. Ik voelde me erg gegrond in mijn lichaam en kon me erg goed ontspannen. Ik voelde dat er heel veel werd opgeruimd, energie wat ik niet meer nodig had en wat opgestapeld werd, werd weggehaald en daardoor voelde ik het allemaal weer doorstromen. Na de sessie was ik heel moe en de rest van de dag heb ik me aan deze vermoeidheid overgegeven omdat mijn lichaam alle energie nodig had om de healing nog te laten doorwerken. Een dag na de healing voel ik me al een stuk beter. Ik werd wakker en voelde me helemaal ‘schoon’ en opgeruimd! Ik merkte dat ik weer dingen opmerkte die ik voorheen niet meer echt zag. Genieten van de kleine dingetjes, alsof er een soort sluier is weggehaald. Heel fijn! Super bedankt Livia voor je wederom krachtige en liefdevolle healing.

Reiki principles

  • Just for today do not worry
  • Just for today do not anger
  • Just for today be grateful for your blessings
  • Just for today do your work honestly
  • Just for today be kind to every living thing

Krijg nieuwe updates direct in je mailbox.